Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 7
1
Vizualizare Forum WarLords / Pentru a vizualiza iti trebuie cont.
« Ultimul mesaj de Pascale Iulie 12, 2017, 05:50:47 p.m. »
Din motive de securitate accesarea Forumului WarLords se face doar cu ajutorul unui cont. Toate conturile sunt activate sau respinse automat de catre forum. Daca acel cont creat este respins va rog sa trimiteti mail la cristiantranca@yahoo.com cu adresa de mail, userul si parola dorita pentru a creea unul manual.
2
Download / Config-uri
« Ultimul mesaj de Pascale Iulie 12, 2017, 05:47:26 p.m. »
Configul meu.
3
Download / Download
« Ultimul mesaj de Pascale Iulie 12, 2017, 04:09:49 p.m. »
Aici puteti adauga config-uri , background-uri si tot ce credeti ca ar fi de ajutor pentru serverul nostru.
 Pentru a adauga poze cu dimensiuni foarte mari puteti folosi https://postimg.org. Nu necesita cont. Le adaugati si le postati.
4
Download / Background Warlords
« Ultimul mesaj de Pascale Iulie 12, 2017, 04:07:22 p.m. »
5
Regulament / Reguli de joc WarLords !
« Ultimul mesaj de XeLa Iulie 08, 2017, 02:00:18 a.m. »
REGULI PENTRU JUCATORI:

       
         Este interzis limbajul obscen, injuriile si jignirile la adresa jucatorilor si mai ales a adminilor de pe server. Pentru eventualele probleme faceti Reclamatie pe Forum! [avertisment/gag/llama/kick/ban pe timp]
        Jucatorii nu au voie sa poarte ca nume injuraturi, obscenitati, jigniri la adresa altor jucatori sau admini, reclame de orice fel, site-uri cu continut obscen, sau orice alte derivatii ale acestora [avertisment/amx_nick/kick/ban pe timp]
        Este interzis retry-ul dupa gag! Daca ati primit gag e interzisa reconectarea pentru a scapa de el! [avertisment/gag/llama/ban 5 minute]
        Nu se admit reclame la alte servere de CS, forumuri de CS si site-uri cu continut obscen [avertisment/kick/ban]
        Este interzisa folosirea codurilor sau programelor "ajutatoare" pe server [ban permanent]
        Raportarea codatilor de catre jucatori se face cu say_team @ mesaj ! sau apasati U si incepeti mesajul cu @ ! Nu folositi chatul general pentru mesaje adresate exclusiv adminilor!
        Jucatorii carora li s-au facut screen-uri (poze) sunt obligati sa dea pozele la ID-ul adminului pentru a putea fi verificate! [avertisment/ban/ban permanent]
        Jucatorii verificati de catre admini au obligatia de a raspunde pozitiv cererii adminului de a le verifica PC-ul de coduri
        Este interzisa floodarea serverului afisand acelasi mesaj excesiv pe chatul public [avertisment/llama/gag/kick]
        Sunt interzise notele de egoism si diferentiere intre jucatori acestea constand in distrugerea podurilor fara motiv, blocarea cailor de acces fara motiv, team-flashingul (flash la coechipieri), ridicarea de jos a doua arme de acelasi fel la inceput de runda pe harti de tip fy_  pentru a avea mai multe gloante astfel lasand una din arme fara gloante cand aveti coechipieri, etc [avertisment/slap/slay/kick]
        Sunt interzise plangerile sau vociferarile asupra unor harti deja votate. Perseverarea acestei atitudini se va sanctiona cu [avertisment/kick/ban pe timp]
        Pe hartile cu bomba Terro trebuie sa incerce sa puna bomba fiind interzisa stationarea in baza pe timp indelungat. CT sunt liberi sa atace sau sa pazeasca locurile unde se pune bomba si sa incerce sa o dezamorseze daca aceasta este pusa [avertisment/slap/slay/kick]
        Pe hartile cu bomba este interzis celui ce are bomba sa o arunce pentru a scapa de ea sau a o pasa altui coechipier la inceputul rundei [slay]
        Pe hartile cu Ostatici CT trebuie sa incerce sa salveze ostaticii fiind interzisa camparea indelungata. Terro sunt liberi sa atace sau sa pazeasca ostaticii [avertisment/slap/slay/kick]
        Este interzisa utilizarea comenzii "retry" in timpul aceleiasi runde (fenomenul "extralife"), pentru resetarea scorului aveti /resetscore [avertisment/slay/kick/ban pe timp]
        Nu stresati adminii cu fel si fel de cereri inainte de a vizita forumul! [avertisment/gag/llama]
        Cererile de admin, slot, unban se depun pe forum nu pe server! [avertisment/gag/llama]
        Trebuie respectate regulile particulare de joc valabile doar pe anumite harti:
            de_cbble: Este interzis accesul in turnuri (la etaj)[avertisment/slap/slay/kick/ban pe timp]
            de_alexandra si nuke_rarea: Este interzisa urcarea pe harta[avertisment/slay/kick/ban pe timp]
            awp_bycastor: Fara arme din casa[avertisment/slay/kick/ban pe timp]
        In cazul cererilor admin, slot, unban veti primi raspuns cand se ia o decizie, nu abuzati prin mesaje private sau alte modalitati!


    REGULI PENTRU ADMINI:

        Adminii au obligatia de a Cunoaste si de a Respecta aceste reguli si de a face cunoscute regulile de joc celorlalti jucatori.
        Ca admini aveti obligatia de a verifica periodic sectiunile cereri slot/admin, cereri unban.
        Adminii si sloturile au obligatia de a juca pe server cu un singur nume.
        Adminii sunt obligati sa faca anunturi periodice cu obligatiile jucatorilor (bomba, ostatici, etc...), cu particularitatile hartilor (fara turnuri la cbble, arme din casa la bycastor, etc...)
        Adminii au obligatia de a face anunturi cu "Adaugati serverul la Favorite!", "Raportarea codatilor se face cu U @mesaj", etc
        Adminii sunt obligati sa raporteze orice bug, eroare sau disfunctionalitate intalnita pe serversau pe forum!
        TOTI adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum si sa raspunda le eventualele reclamatii adresate lor, respectiv la cererile unban cand este cazul!
        Este interzis adminilor sa utilizeze coduri de orice fel, cat si sa furnizeze informatii indemnatoare utilizarii codurilor.
        Adminii au dreptul de a verifica de coduri sloturile si adminii fara imunitate pe cale amiabila, iar cei in cauza au obligatia de a se supune verificarii!
        Adminii au dreptul de a propune scoaterea imunitatii altui admin sau slot pe perioada limitata pentru a fi supus verificarii! Solicitarile de genul se fac prin mesaj privat adresat fondatorilor!
        Pastrati un limbaj decent si tratati jucatorii cu respect atat pe server cat si pe messenger la cererea pozelor sau demo-ului!
        Discutiile intre admini ce tin de administrarea jocului, se poarta de preferat pe amx_chat. Informati jucatorii ca la raportarea codatilor sa foloseasca say_team @ mesaj sau tasta U urmate de mesaj cu @ in fata!
        Nu abuzati de mesaje de tip amx_say, amx_tsay, amx_vsay, amx_csay, etc. Rolul acestor mesaje este de a anunta ceva pe server. Pentru alte tipuri de mesaje exista chatul general, amx_psay sau amx_chat.
        Sunt INTERZISE discutiile si glumele piperate in prezenta sau pe seama altor jucatori de pe server! Mare atentie la aspectul asta, daca nu va abtineti veti avea parte de o cenzura special facuta pentru voi! Pentru astfel de "evenimente" aveti amx_chat
        Nu se fac favorisme de nici un fel! Nu se fac locuri pentru alti playeri prin kick, nimeni nu este favorizat, ierarhizarea se face doar pe baza de functie si grade!
        Fiecare admin trebuie sa isi faca treaba! Este interzis ca un admin cu grad mai mare (sau invers) sa dea indicatii altui admin!
        Nu stati AFK! Daca e necesar sa lipsiti de la PC in timpul jocului puneti-va la Spectatori!
        Comenzile aplicate pe un jucator (llama, gag, ban…) nu vor fi scoase de catre alt admin decat daca acesta are argumente solide in ceea ce priveste jucatorul sanctionat!
        Inainte de a schimba harta sau de a da harti la vot scrieti /harti. Evitati repetarea hartilor care apar acolo, exceptand cazurile cand e vorba de harti mici si harta e strict necesara!
        Hartile se schimba:
            In ultimele 5 minute ale hartii curente, in urma unui vot;
            De comun acord cu jucatorii nemultumini de harta curenta, prin vot;
            Cu sau fara vot atunci cand nu e alt admin pe server si este necesar;
            Cand jucatorii depasesc numarul de locuri de pe harta, cu sau fara vot;
            Cand este lag pe harta si jucatorii cer schimbare;
        Daca la votul automat au iesit harti acceptabile, NU mai dati vot maual! Sistemul de votare este configurat incat sa nu se repete hartile, la interventia manuala se reseteaza aceste setari.
        In cazul unei reclamatii, adminul in cauza este obligat sa prezinte detalii, dovezi, martori pentru dezbatearea problemei.
        La cererile unban, adminul responsabil trebuie sa justifice motivul banului, prezentand detalii, postand dovezile detinute si trebuie sa se pronunte PRO sau CONTRA unban.
        Cand se baneaza un jucator, adminul responsabil trebuie sa detina dovezi referitoare la fapta jucatorului sanctionat, sau sa aibe confirmarea altor admini prezenti pe server. Mare Atentie! Orice ban dar fara dovezi se scoate!
        La banarea unui jucator este OBLIGATORIU sa scrieti motivul banului!!! (ex: "/banip player 10 limbaj", "/banip asd cod")
        Disputele intre admini se rezolva intre ei, drept de interventie avand doar fondatorii si, in ultimul caz, alti martori. NU va certati pe server! Purtati discutiile pe privat sau pe forum!
        Este INTERZIS adminilor sa se sanctioneze intre ei! Pentru eventualele conflicte cu un alt admin faceti Reclamatie sau contactati liderii serverului! Aveti voie sa sanctionati doar jucatorii si sloturile fara imunitate! Folosirea comenzilor utilizate la sanctiuni asupra altui admin atrage dupa sine degradarea sau scoaterea adminului!
        Adminii si sloturile au obligatia de a face reclama la server si site! Dati mass-uri, puneti-va forumul sau serverul la status, la Steam, langa numele de pe Steam, GameTracker, YouTube, facebook, hi5, twitter, intrati pe servere si forumuri sa faceti reclama, puneti afise, orice mijloace de a face reclama si de a face publica existenta serverului WarLords!
        Daca doriti avansarea in grad mai rapid, luati boosturi pentru server sau faceti donatii!
        Nu uitati ca adminul vine cu o serie de responsabilitati, neindeplinirea acestora precum si abuzul de functia de admin ("suferinta de admin") se sanctioneaza!
        Nu uitati in ce conditii vi s-au dat adminele sau sloturile si ce atributii aveti! Daca nu faceti donatii, nu dati boost, nu anuntati cand plecati, nu faceti reclama la servere, vi se vor scoate adminele fara retineri!


  REGULI PENTRU LIDERII SERVERULUI:

        Fiind tot un admin, Liderul serverului se obliga implicit sa fie un model in ceea ce priveste regulamentul si corectitudinea fata de membrii WarLords.
        Liderii serverului raspund de activitatea si calitatea adminilor si sloturilor din subordine si are dreptul de a promova sau de a aplica sanctiuni conform regulamentului!
        Este obligat sa indrume membrii noi si sa le ofere informatii cu privire la tot ce tine de serverul WarLords!
        Liderul serverului trebuie sa se asigure ca TOTI adminii din subordine sunt la curent cu actualizarile de regulament si noile reglementari survenite in timp!
        Liderul are obligatia de a anunta adminii si de a-i pune sa transmita mai departe informatiile noi! (data cand se organizeaza sedinte, colectari de resurse financiare, servicii noi oferite in comunitate, actualizari de regulament si modele, concursuri, etc)
       


  OBSERVATII:

        Nu dati kick la spectatori! Serverul isi face loc singur cand e plin!
        Cei AFK vor fi mutati la Spectatori! Nu se da kick!
        In cazul absentei de pe server Adminii si Sloturile au obligatia de a face un anunt la sectiunea Absente - Retrageri in care sa specifice durata si motivul absentei, in caz contrar risca stergerea adminului sau slotului pentru inactivitate!
        DOAR adminii si sloturile aferenti serverului in cauza au dreptul de a se pronunta la cereri cu PRO sau CONTRA, respectiv de a argumenta decizia. CONTRA neargumentat NU va fi luat in considerare, la fel si PRO-ul nefondat!
        Adminii au obligatia de a pastra o relatie de respect reciproc intre ei! Pastrati o limita de toleranta si nu cautati conflicte, iar daca apare orice gen de disputa, NU o dezbateti pe server! Adminii noi au obligatia de a-i respecta pe cei vechi si viceversa!
        Sanctionarea jucatorilor se face in functie de gravitatea faptei, ordinea sanctiunilor nefiind obligatorie.
        La incalcarea regulilor mai putin grave se dau avertismente inaintea aplicarii sanctiunilor, NU dati sanctiuni inainte de a instiinta jucatorii ce nu e voie. Nu dati ban decat cu motive solide!
        Nu se da slay runda urmatoare pentru ca jucatorul nu a pus bomba, nu a facut defuse sau nu a salvat ostaticii din runda precedenta!
        OBLIGATORIU la banarea unui jucator sa specificati motivul! Banurile date fara motiv specificat se vor scoate iar adminul va fi sanctonat!
        Pe hartile de tip fy_snow, fy_buzzkill unde armele se iau de jos, daca la inceput de runda un jucator ia de jos 2 arme la fel (ex M4A1) pentru a avea mai multe gloante astfel lasand o arma aproape goala cand in echipa sunt coechipieri, aceast gest este considerat nota de egoism si se sacntioneaza ca atare!
        NU se da ban permanent pentru reclama decat daca e excesiva, incercati sa fiti mai indulgenti cu jucatorii si sa aplicati avertismente inainte de a-i sanctiona!
        NU se da Ban Permanent pentru injuraturi! Dati ban pe timp daca e caz de ban calculand minutele in functie de cat timp veti sta pe server.
        La cererea adminului, jucatorul are obligatia de a-si da configul pentru verificare.
        Dovezile acceptate in cazul sanctionarii prin ban sau unei reclamatii constau in: poze, demo, printscreen, printscreen la consola, copy/paste din consola sau alte surse (de preferabil si poze la acestea), martori prezenti in momentul sanctionarii.
        Sanctionarea adminilor se aplica in functie de gravitatea faptei (avertisment, degradare, stergere admin, ban) de catre fondatorii serverului.
        Deciziile si sanctiunile fondatorilor sunt indiscutabile!

Pagini: [1] 2 3 ... 7