* Înregistrare • * FAQ •* Căutare • * Autentificare
Acum este Dum Sep 05, 2010 12:43 am

Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active

Prima pagină » Cs.WarLords.ro » Cereri Unban!

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Efectuati cererile dupa model, cei care nu respecta modelul si cerintele unei cereri nu vor fi luati in seama!

unban tRs*

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  Pagina 1 din 1
 [ 7 mesaje ] 
  Versiune printabilă Subiectul anterior | Următorul subiect 
Autor Mesaj
tRs*
 Subiectul mesajului: unban tRs*
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 10:53 pm 
Neconectat

Locaţie: Militari Bucuresti
NICK: tRs*
IP: 188.27.169.38 oricum am ip dinamic
VARSTA: 22
ID DE STEAM: teroristubanditu
DATA: 28.07.2010
ORA: 22:47
HARTA: awp_india
ADMINI PE SERVER: valeriu, sky si inca cineva parca
MOTIV: pot sa zic suferinta? ( din partea celui care m-a banat)
DOVEZI:
Kicked by Console: "mai_taci_in_plm (banned for 100 min)"
Kicked :"mai_taci_in_plm (banned for 100 min)

toata faza a inceput pt ca mi-am permis sa ii atentionez ca unu nu avea wall ci silent aim

Care a cedat nervos, i-as zice cateva de dulce si cu riscul ca acela sa fie valeriu
Daca cineva va atrage atentia ca nu e vorba de wall ci de silent aim, suferiti de amx_ban care pt cunostiinta voastra generala, va domina grav
ban se da folosind amx_banip nu amx_ban care nu face decat sa dea kick

si asta merge mai bine la reclamatii decat la unban request
va place sa abuzati de comenzi mesterilor

Sus

Sky21
 Subiectul mesajului: Re: unban tRs*
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 10:59 pm 
Neconectat

Locaţie: Antarctica
Ai fost avertizat sa taci de mine,de Valeriu,de Negrila ...si tu tot continuai sa dai indicatii.Ai luat ban 100 de minute pe drept si iti promit ca data viitoare cand te mai avertizez il fac permanent.Esti cel mai stresant jucator de pe serverul asta,dai indicatii la admini,suferi de pgl-ism etc.
Nu suntem nevoiti sa asistam la suferinta ta baiete.

Sus

tRs*
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 11:20 pm 
Neconectat

Sky21 scrie:
Ai fost avertizat sa taci de mine,de Valeriu,de Negrila ...si tu tot continuai sa dai indicatii.Ai luat ban 100 de minute pe drept si iti promit ca data viitoare cand te mai avertizez il fac permanent.Esti cel mai stresant jucator de pe serverul asta,dai indicatii la admini,suferi de pgl-ism etc.
Nu suntem nevoiti sa asistam la suferinta ta baiete.

Maestre sa iti spun cateva vorbe:
1. ca nu ma suporti stiu
2. voi faceti poze unui jucator cu silent aim (asta cred ca spune destule)
3. ai admin si suferi de el
4. poti sa imi dai de pe acum permanent, fa asa cu tot serverul; iti permiti, esti zmeu
5. o sa dau mereu indicatii cand vad ca unu are aim si voi faceti poze
6. app, am dinamic deci pot oricand sa intru dar stai linistit, sunt destule servere unde suferinzii sunt mai putini ;)

Sus

Sky21
MesajScris: Mie Iul 28, 2010 11:24 pm 
Neconectat

Locaţie: Antarctica
PA. :lol:

Sus

alexutzu_boo
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 9:50 am 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
trs...nu mai vorbi aiurea. Majoritatea adminilor fac demo, nu doar poze.
V-am zis de nu stiu cate ori sa folositi say team cu @ in fata ca sa raportati codatii. In schimb, voi bagati cu say: "X-ulescu are wall sau aim. Uitati-va pe el." In momentul in care ne punem spectatori ulterior, nu facem decat sa pierdem vremea pentru ca respectivul nu va mai juca nimic.
In plus de asta, ceea ce probabil playerii nu stiu (si aici te includ si pe tine) este ca atunci cand un admin e mort se poate uita pe toti jucatorii, inclusiv pe cei de la echipa adversa, avand si plugin de wall. Cred ca avem destula experienta cu totii ca admin incat sa stim sau sa ne dam seama cand un jucator are sau nu wall sau aim.
E foarte frustrant pentru noi ca atunci cand va da unu doua hs-uri consecutive sa incepeti toti sa strigati COD COD COD!! Admin fa-ti datoria. Nici macar nu va puneti spectator sa vedeti daca omu joaca la sunet, daca a fost bulan, s.a.m.d.
Stati doar si va jucati si aia e. Noi din 30 de minute cat dureaza o harta cred ca in cele mai bune cazuri ne jucam vreo 15-20 min.
Si cel mai important in toata combinatia asta este ca adminii trebuie sa suporte 15 caractere diferite pe server. Unu e mai impulsiv, unu e mai guraliv, altu injura si toate situatiile astea trebuie tratate diferit.
Deci nu mai spune tu ce trebuie sa facem si ce nu, pentru ca si rabdarea adminilor are o limita, pe care voi, playerii, o intindeti spre extrem!
Uita-te cate reclamatii are pe forum fiecare admin si iti vei da seama ca nu faci altceva decat sa incerci sa fii mai..."special" incercand sa ne pui la zid.
Cam atat...sper sa intelegi ce-am vrut sa zic si sa nu mai continui cu reprosurile si atacurile absurde.

Sus

tRs*
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 11:53 am 
Neconectat

alexutzu_boo scrie:
trs...nu mai vorbi aiurea. Majoritatea adminilor fac demo, nu doar poze.
V-am zis de nu stiu cate ori sa folositi say team cu @ in fata ca sa raportati codatii. In schimb, voi bagati cu say: "X-ulescu are wall sau aim. Uitati-va pe el." In momentul in care ne punem spectatori ulterior, nu facem decat sa pierdem vremea pentru ca respectivul nu va mai juca nimic.
In plus de asta, ceea ce probabil playerii nu stiu (si aici te includ si pe tine) este ca atunci cand un admin e mort se poate uita pe toti jucatorii, inclusiv pe cei de la echipa adversa, avand si plugin de wall. Cred ca avem destula experienta cu totii ca admin incat sa stim sau sa ne dam seama cand un jucator are sau nu wall sau aim.
E foarte frustrant pentru noi ca atunci cand va da unu doua hs-uri consecutive sa incepeti toti sa strigati COD COD COD!! Admin fa-ti datoria. Nici macar nu va puneti spectator sa vedeti daca omu joaca la sunet, daca a fost bulan, s.a.m.d.
Stati doar si va jucati si aia e. Noi din 30 de minute cat dureaza o harta cred ca in cele mai bune cazuri ne jucam vreo 15-20 min.
Si cel mai important in toata combinatia asta este ca adminii trebuie sa suporte 15 caractere diferite pe server. Unu e mai impulsiv, unu e mai guraliv, altu injura si toate situatiile astea trebuie tratate diferit.
Deci nu mai spune tu ce trebuie sa facem si ce nu, pentru ca si rabdarea adminilor are o limita, pe care voi, playerii, o intindeti spre extrem!
Uita-te cate reclamatii are pe forum fiecare admin si iti vei da seama ca nu faci altceva decat sa incerci sa fii mai..."special" incercand sa ne pui la zid.
Cam atat...sper sa intelegi ce-am vrut sa zic si sa nu mai continui cu reprosurile si atacurile absurde.

1.vezi ca eu am bind in care anunt ca raportarea codatilor se face cu u@ ok?
2.ei faceau poze unui jucator cu aim!!!!!!!!!
3.ei dau ban cu amx_ban care doar da kick
4. stiu ca atunci cand sunt morti se pot uita pe orice jucator ( stiu toate pluginurile posibile )

5. nu incerc sa fiu special dar cand vezi ca un admin face poze unuia cu aim cred ca asta spune tot.
uitate pe forum sa vezi cate demo-uri am urcate si in care nu se uita nimeni
voi nici macar nu postati banurile

daca adminul x ii da ban jucatorului y, adminul z de unde stie ca y are ban??????????????????????

Sus

alexutzu_boo
MesajScris: Joi Iul 29, 2010 11:59 am 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
tRs* scrie:
1.vezi ca eu am bind in care anunt ca raportarea codatilor se face cu u@ ok?
2.ei faceau poze unui jucator cu aim!!!!!!!!!
3.ei dau ban cu amx_ban care doar da kick
4. stiu ca atunci cand sunt morti se pot uita pe orice jucator ( stiu toate pluginurile posibile )

5. nu incerc sa fiu special dar cand vezi ca un admin face poze unuia cu aim cred ca asta spune tot.
uitate pe forum sa vezi cate demo-uri am urcate si in care nu se uita nimeni
voi nici macar nu postati banurile

daca adminul x ii da ban jucatorului y, adminul z de unde stie ca y are ban??????????????????????

Ok, iti dau dreptate in anumite privinte. Poate am generalizat la capitolul playeri. Si intradevar mai sunt si unii admini mai noi sau mai mici care inca sunt in faza de formare. Dar nu generaliza nici tu, pentru ca nu e corect.
Faza cu rubrica de ban ma gandeam sa ii spun lui Max sa o faca, dar am uitat. E o observatie buna.
Incearca si tu sa nu mai fii asa vehement si sa rezolvam totul pe cale amiabila, fara reprosuri si alte cele.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  Pagina 1 din 1
 [ 7 mesaje ] 

Prima pagină » Cs.WarLords.ro » Cereri Unban!

Ora este UTC + 2 [ DST ]