Ce jucării pentru femei sunt recomandate?

jucării pentru femei

Indiferent de cât de experimentată sexual ar fi o persoană, este important să ne amintim că toată lumea a fost începător la un moment dat. Deci, indiferent dacă vă masturbezi, faceți sex, să folosiți o jucărie sexuală sau încercați un nou act sexual pentru prima dată, nu există absolut niciun motiv să vă fie de rușine. Dimpotrivă, există o serie de jucării sexuale create special pentru începători, care sunt ușor de utilizat, ușor de curățat și care vă pot ajuta să înțelegeți și să vă explorați preferințele.

Cele mai bune jucării pentru femei s-a dovedit să fie diferite tipuri de vibratoare, dildouri, masturbatoare, inele stimulante, bilele vaginale și accesorile pentru sex anal.
Toate aceste jucării pentru femei se găsesc pe pagina noastră. Vibratoarele sunt obiecte care vibrează (se mișcă continuu/zâmâie) pentru a-ți stimula organele genitale. Este foarte obișnuit ca oamenii să folosească vibratoare pentru a-și stimula clitorisul și alte părți ale vulvei și vaginului. Dar vibratoarele pot stimula, de asemenea, penisul, scrotul și testiculele, mameloanele și anusul. Vibratoarele vin în toate formele și dimensiunile. Unele pot intra în interiorul unui vagin sau anus, iar altele sunt menite să fie folosite în afara corpului.

Dildourile sunt jucării pentru femei care intră în interiorul unui vagin, anus sau gură. Dildourile au multe forme și dimensiuni, dar au adesea forma unui penis. Unele par niște penisuri realiste, iar altele sunt mai abstracte. Ele pot fi, de asemenea, ușor curbate, pentru a ajuta la stimularea punctului G. Dildourile pot fi realizate din o mulțime de materiale diferite, cum ar fi silicon, cauciuc, plastic, metal sau sticlă rezistentă la rupere. Orice jucării pentru femei ați alege trebuie să fie potrivit pentru nevoile dumneavoastră.