Fii protector, înțelept, și prudent

asigurare de calatorie

Cu grupul România AXA, călătorești în siguranță oriunde în lume. Totodată cu Grupul AXA veți fi asigurat cu cele mai bune îngrijiri medicale, sunteți protejat oriunde în lume, suntem disponibili pentru dumneavoastră 24/7, și veți avea asigurarea numai în 4 ore.

Trebuie numai să alegeți asigurarea potrivită dintre variantele: Protector (asigurare până la 500.000 EUR), Înțelept ( asigurare până la 100.000 EUR) și Prudent (asigurare până la 30.000 EUR) care includ cheltuieli medicale, asigurare pentru servicii de urgențe cheltuieli pentru consecințe ale accidentelor, pentru vătămare corporală, și asigurare pentru bagaje.
Serviciul nostru de asistență funcționează 24/ 7, acoperim toată cheltuielile conform asigurării de călătorie aleasă, chiar asigurăm și transport până acasă.

Nu toate țările au grijă de cei care călătoresc și de persoane infectați cu COVID-19 în timpul călătoriei, dar asigurarea noastră acoperă tratamentul și diagnosticarea în caz de infecție cu coronavirus. Asigurarea noastră COVID-19 va funcționa ca de obicei. Unele țări cer în cazul călătoriilor să ofere o poliță cu acoperire COVID-19. Toate polițele noastre de asigurare au această opțiune.
Un plan de asigurare de călătorie este pentru cei care călătoresc fie singuri, fie împreună cu familiile lor, fie în grup. Cu un astfel plan se acoperă asiguratul și membrii familiei acestuia care îl însoțesc în călătorie, atâta timp cât numele lor sunt menționate în mod clar în momentul achiziționării poliței.

Pe de altă parte, o poliță de asigurare de călătorie de grup este pentru companiile ai căror angajați călătoresc pentru afaceri, astfel compania știe că angajații vor fi protejați în tot timpul călătoriei.
Asigurarea de călătorie ar trebui să fie pe lista dumneavoastră în timp ce planificați o călătorie.