INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

INCALZIRE ELECTRICA ADAX VP 12

Dacă aveți o locuință cu mai multe camera cu siguranță aveți și acea camera pe care nu o folosiți în mod regulat. Dacă această încăpere este un dormitor, o camera de oaspeți pare cea mai logică întrebuințare. Și totuși, o camera suplimentară implică numeroase costuri suplimentare, cum ar fi cele de încălzire. Ce e, deci, de făcut dacă dispunem de o asemenea camera, dar ea zace adesea nefolosită? Pe scurt, toate aceste probleme pot fi soluționate apelând la încălzire electrică ADAX VP 12. În continuare vă invităm să descoperim mai în detaliu motivele acestui răspuns.
Poate cea mai însemnată trăsătură în acest sens, a unor asemenea calorifere electrice, este data de termostatul electronic reglabil prin buton. Probabil ați și intuit deja implicațiile unei dotări de acest tip. Mai exact, termostatul electronic reglabil prin buton vă permite să setați exact temperature pe care o considerați ideală pentru camera în cauză. Desigur, există o sumedienie de factori pe care îi puteți lua în calcul atunci când alegeți una din cele opt trepte de încălzire ale convectorului ADAX. Poate, cel mai evident dintre acești factori este dacă respectiva încăpere este locuită. Produsele de încălzire electrică ADAX VP 12 prezintă o gamă de temperaturi între 5 și respectiv 35°C. Trebuie menționat faptul că o temperatură de 5°C este necesară pentru evitarea înghețului și păstrarea convectorului în condiții de funcționare. Însă orice grad suplimentar de încălzire depinde doar de doleanțele dumneavoastră. Prin intermediul termostatului reglabil veți putea face economii însemnate în privința cheltuielilor de încălzire. În orice caz, odată atinsă temperatura setată, consumul orar kWh va scădea, în general, la circa o treime din capacitatea de încălzire a convectorului! Totul se datorează tehnologiei de ultimă generație a acestor produse de încălzire electrică ADAX VP 12.

Nu aveți deci nici un motiv de a ezita în a folosi camerele suplimentare din locuința dumneavoastră, exact în măsura în care vă doriți. Prin încălzire electrică ADAX VP 12 vă asigurați că facturile dumneavoastră nu vor fi niciodată afectate!